loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Luxe occasies

luxe occasies
specialist luxe occasies
luxe occasies specialist


Voor luxe occasies is er maar een adres: Kesteloo Automotive

Als specialist in luxe occasies brengt Kesteloo Automotive het hart van elke autoliefhebber in vervoering. Met luxe topmodellen van de merken Volkswagen, Audi en BMW onderscheiden wij ons nadrukkelijk als luxe occasies specialist. De zorgvuldig samengestelde collectie van Kesteloo Automotive omvat alleen maar zeldzame en luxe occasies. Teneinde u als klant een goede en betrouwbare auto te leveren met een helder onderhouds- en schadeverleden, haalt Kesteloo Automotive zonder overdrijven het onderste uit de kan.

Voor alles staat kwaliteit op 1 bij Kesteloo Automotive
Als specialist in luxe occasies heeft Kesteloo Automotive uit Kesteren inmiddels een grote naam opgebouwd. De bijzonder hoge klanttevredenheid komt mede voort uit de grondige voorbereiding bij de selectie van de luxe occasies die uiteindelijk te koop worden aangeboden. In het geval van exclusieve- en zeldzame topuitvoeringen van de merken Volkswagen, Audi en BMW is het aanbod van mooie en goede auto’s vrij beperkt. Dit is de reden dat wij veel mogelijk informatie verzamelen van de door ons aangeboden luxe occasies. Alleen als het gevoel goed is en de historie klopt, wordt de auto in kwestie persoonlijk door ons opgehaald. Indien we voor de volle 100% tevreden zijn, komt de auto in onze collectie en leveren wij de auto af inclusief een uitgebreide map met informatie. Dankzij deze unieke werkwijze kunnen wij onze naam als luxe occasies specialist waar blijven maken.

Kesteloo Automotive: de specialist in luxe occasies
Wij selecteren luxe occasies voor klanten die een ding met elkaar gemeen hebben: het zijn zonder uitzondering rasechte autoliefhebbers die vaak precies weten wat ze willen. We zorgen dat de auto er picobello bij staat en als de klant speciale wensen heeft, dan gaan we tot het uiterste om die te vervullen. Ons team van gepassioneerde vakmensen begrijpt dat onze klanten meer kopen dan ‘zo maar’ een auto. Bij ons draait het juist om de combinatie van liefhebberij, passie en beleving. Pure emotie en daarmee onderscheidt Kesteloo Automotive zich nadrukkelijk van andere luxe occasies specialisten.

Banner Image 0

Waarom bij Kesteloo?

Kesteloo Automotive is een RDW erkend autodealer en aangesloten bij VWE. Exclusiviteit en kwaliteit zijn onze uitgangspunten.
Continue zijn we op zoek naar puntgave en exclusieve collector items. Hierdoor bieden we een exclusief assortiment voor de sportieve bestuurders.
Heeft u vragen over een occasion of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs onze vestiging in Rhenen.

Plaats inkoopverzoek

Foto uploaden (Max. 8mb)
Foto uploaden (Max. 8mb)
Foto uploaden (Max. 8mb)
Foto uploaden (Max. 8mb)

Overige pagina's

Morgen Internet - Zorgeloos website