loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image

Kwaliteit en zekerheid

exclusieve auto occasions
specialist exclusieve auto occasions
exclusieve auto occasions specialist


Exclusieve occasions bij Kesteloo Automotive
Welkom in de wereld van exclusieve occasions van Kesteloo Automotive. Bent u op zoek naar een uniek topmodel van Volkswagen, Audi of BMW en wilt u het geruststellende gevoel ervaren om een auto aan te schaffen die uitgebreid vooraf gecontroleerd is? Kesteloo Automotive is als specialist in exclusieve occasions het juiste adres als het gaat om pure liefhebbersauto’s die van A tot Z aansluiten bij uw belevingswereld. Wij bieden immers exclusieve occasions voor echte autoliefhebbers en dat merkt u in onze unieke aanpak.

Voor elke liefhebber een exclusieve occasion
Voordat een auto in onze collectie wordt opgenomen, heeft de auto een uitgebreide controle ondergaan. Met name bij exclusieve modellen is een grondig vooronderzoek essentieel om een auto te verkrijgen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Om u echt een goede, betrouwbare auto te leveren met een helder onderhouds- en schadeverleden, haalt Kesteloo Automotive zonder overdrijven het onderste uit de kan. Er wordt zo veel mogelijk informatie verzameld en als de historie klopt en het gevoel goed is, halen wij de auto persoonlijk op. Zijn wij voor de volle 100% tevreden, dan komt de auto in onze collectie en wordt deze afgeleverd inclusief een uitgebreide map met informatie. Dankzij deze voor exclusieve occasions specialisten unieke werkwijze, weet de klant exact wat hij of zij koopt.

Kwaliteit en zekerheid bij Kesteloo Automotive
Bij een unieke auto hoort een unieke eigenaar. Daarom doen wij er alles aan om ook individuele wensen te vervullen. Onze gepassioneerde vakmensen begrijpen dat u zo veel meer koopt dan ‘zo maar’ een auto. Hier draait het juist om de combinatie van liefhebberij, passie en beleving. Daarmee wordt pure emotie aangeboden en onderscheidt Kesteloo Automotive zich nadrukkelijk van andere specialisten in exclusieve occasions. Wilt u zelf ervaren wat onze werkwijze zo uniek maakt? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Kesteren. Wij zijn er van overtuigd dat we dezelfde autoliefhebberstaal spreken. Graag tot ziens!

Banner Image 0

Waarom bij Kesteloo?

Kesteloo Automotive is een RDW erkend autodealer en aangesloten bij VWE. Exclusiviteit en kwaliteit zijn onze uitgangspunten.
Continue zijn we op zoek naar puntgave en exclusieve collector items. Hierdoor bieden we een exclusief assortiment voor de sportieve bestuurders.
Heeft u vragen over een occasion of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs onze vestiging in Rhenen.

Plaats inkoopverzoek

Foto uploaden (Max. 8mb)
Foto uploaden (Max. 8mb)
Foto uploaden (Max. 8mb)
Foto uploaden (Max. 8mb)

Overige pagina's

Morgen Internet - Zorgeloos website