loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Exclusieve auto occasions

exclusieve auto occasions
specialist exclusieve auto occasions
exclusieve auto occasions specialist


Exclusieve auto occasions bij Kesteloo Automotive

Als specialist in exclusieve auto occasions weet Kesteloo Automotive het hart van elke autoliefhebber te raken. Binnen de collectie is geen ruimte voor middelmaat. Integendeel, bij Kesteloo Automotive draait het uitsluitend om zeldzame en exclusieve auto occasions. Om elke klant een echt goede en betrouwbare auto te leveren met een helder onderhouds- en schadeverleden, haalt Kesteloo Automotive zonder overdrijven het onderste uit de kan.

Kwaliteit op 1 bij Kesteloo Automotive
Op het gebied van exclusieve auto occasions heeft Kesteloo Automotive een naam hoog te houden. Het ‘geheim’ daarvoor zit ‘m in de grondige voorbereiding bij de selectie van de auto’s die uiteindelijk te koop worden aangeboden. In het geval van exclusieve- en zeldzame topuitvoeringen van de merken Volkswagen, Audi en BMW is de spoeling van mooie en goede auto’s dun. Daarom wordt altijd zo veel mogelijk informatie verzameld van een potentieel exemplaar. Als het gevoel goed is en de historie klopt, wordt de auto in kwestie persoonlijk door ons opgehaald. Pas nadat we voor de volle 100% tevreden zijn, komt de auto in onze collectie en wordt deze afgeleverd inclusief een uitgebreide map met informatie. Dankzij deze unieke werkwijze kunnen wij onze naam als specialist in exclusieve auto occasions waar blijven maken.

Kesteloo Automotive: liefhebberij, passie & beleving
Wij verkopen exclusieve auto occasions voor klanten die een ding met elkaar gemeen hebben: het zijn zonder uitzondering rasechte autoliefhebbers die vaak precies weten wat ze willen. We zorgen dat de auto er picobello bij staat en als de klant speciale wensen heeft, dan gaan we tot het uiterste om die te vervullen. Ons team van gepassioneerde vakmensen begrijpt dat onze klanten meer kopen dan ‘zo maar’ een auto. Bij ons draait het juist om de combinatie van liefhebberij, passie en beleving. Pure emotie en daarmee onderscheidt Kesteloo Automotive zich nadrukkelijk van andere exclusieve auto occasions specialisten.

Banner Image 0

Waarom bij Kesteloo?

Kesteloo Automotive is een RDW erkend autodealer en aangesloten bij VWE. Exclusiviteit en kwaliteit zijn onze uitgangspunten.
Continue zijn we op zoek naar puntgave en exclusieve collector items. Hierdoor bieden we een exclusief assortiment voor de sportieve bestuurders.
Heeft u vragen over een occasion of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs onze vestiging in Rhenen.

Vragen of interesse?

Overige pagina's

Morgen Internet - Zorgeloos website